УСЛУГИ - КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Нашите клиенти имат възможност да купуват избраните продукти и на изплащане, чрез бърз стоков кредит, предоставен от UniCredit Consumer Finansing. Минимална стойност на стоката - 150,00 лв. Погасителният план се избира на място - за различен срок, с или без първоначална вноска и т.н., в зависимост от възможностите и предпочитанията на клиента. Предимства:

  • Бързо одобрение - до 20 минути;
  • Попълване искането за кредит на място в магазина;
  • Фиксирани месечни вноски за целия период на кредита;
  • Избор на подходящия погасителен план на място, в зависимост от възможностите и предпочитанията на клиента;
  • Без скрити такси и комисиони;
  • Купувате днес това, което можете да си позволите утре!

ПОКУПКИ ЧРЕЗ ПОРЪЧКА ONLINE

Може да поръчате избраната от Вас стока чрез форма за поръчка. Необходимо е в полетата да напишете Вашите данни за доставка - име, телефон, адрес за доставка или офис на куриерска фирма. Доставката става по два начина:

- Чрез куриерска фирма - Еконт експрес или друга, избрана от Вас. Заплащането на куриерската услуга е за сметка на получателя по тарифите на куриера. Заплащането на стоката може да стане:

1. С наложен платеж - на куриера при получаване на стоката. Преди заплащане получателят може да види стоката. Към цената на куриерската услуга куриерът калкулира и комисионна за услугата наложен платеж;

2. По банков път - с платежно нареждане. След получаване на заявката МОТО РУМ издава фактура на купувача, по която се извършва плащането на посочената банкова сметка. Изпращането на стоката по куриер става след удостоверяване на заплащането. В този случай се спестява комисионната на куриера за услугата наложен платеж - получателят заплаща само за куриерската услуга.

- Доставка от Мото Рум - приложима за град София и околностите. Може да стане в рамките на деня - без оскъпяване. Цена на доставката - 0,35 лв/км. Разстоянието в километри е двупосочно - от магазина /Младост 3, бл. 325А/, до посочения адрес и обратно. Предварителна информация за разстоянието може да намерите тук, като зададете маршрут до Вашия адрес. Заплащането на стоката става при доставката.

ЗАСТРАХОВКИ ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

При нас може да сключите задължителната застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" на своето возило - автомобил, мотоциклет или скутер. Конкурентни цени с възможност за разсрочване на плащането на 1, 2 или 4 вноски.

СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ и ПРОДАЖБА НА СКУТЕРИ И ВЕЛОСИПЕДИ

КАЧЕСТВО
Мото Рум ЕООД предлага не само качествени стоки, но и качествно обслужване на своите клиенти и партньори. Фирмата извършва висококачествено гаранционно обслужване и сервиз на предлаганите модели, както и сервиз на всички останали модели скутери, мотопеди и велосипеди.

КОРЕКТНОСТ
Точност.
Коректност.
Партньорство.
Работим за Вас, Вашата сигурност и удобство.

БЪРЗИНА
Екипът на Мото Рум ЕООД е на Ваше разположение и ще Ви обслужи за възможно най-кратко време. Доверете ни се!

ДОСТЪПНОСТ
Магазинът и сервизът се намират в София, ж.к. Младост 3, бл. 325 А - подход по ул. Акад. Румен Цанев. В близост се намира новата станция на метрото "Акад. Ал. Теодоров - Балан", вблизост също има спирки и на автобуси 413, 314, 76, 305, 4.
Посетете ни!

ДОБРИ ЦЕНИ
Сервизните услуги и стоките, които Мото Рум ЕООД предлага, са на най-добрите цени, които ще намерите на пазара!

Цени на велоуслугите в Мото Рум ЕООД